PC Speak: Abney Associates Tech Blog Indisk FB brukernes havne i hacking egne kontoer

Noen Facebook-brukere i India ble lurt inn hacking sine egne kontoer av en lurendreier hevder å avsløre passord av deres venner.

Svindel kompromittert brukerkontoen ved å lure dem til å bruke noen kode som tar kontroll over kontoen og eksponerer sine venners data i prosessen.

“Hva skjer egentlig når du limer inn denne koden i nettleservinduet konsollen er at en rekke handlinger utføres med Facebook-kontoen din uten din viten.

“Bak kulissene, brukes kontoen lister og brukere og gi liker sider for å blåse tilhenger og som teller definert av svindlere,” forklarte Satnam Narang, sikkerhet svar manager for Symantec i et blogginnlegg.

Svindel benytter en instruksjons-video forklare “Facebook Hacking”, som lenker til et Google-dokument som inneholder noen kode.

Koden tillater brukere å se venners Facebook passord, ifølge svindlere, instruksjonene forsøker å overbevise brukeren om å lime inn koden i deres nettleser konsollvindu. Instruksjonene forklarer at koden vil ta to timer å arbeide.

I virkeligheten utfører koden handlinger i bakgrunnen ved hjelp av den potensielle hacker Facebook-konto, inkludert etter visse brukere og like sider. Ingen tvil blir svindlere betalt for å kunstig blåse tilhenger eller som teller for noen brukere og sider.

Advertisements
This entry was posted in Internet and Technology and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s